printen linkedin

Oplossingen

neW2You biedt oplossingen aan op het gebied van business control en/of informatiemanagement. De oplossingen kunnen op diverse manieren afgenomen worden: Advies, Interim of Coaching. Welke vorm u ook kiest, de werkwijze en kennis van neW2You verzekert u van helder advies.

Advieswerkzaamheden lenen zich vooral in situaties waarin u specifieke kennis nodig heeft op het gebied van businesscontrol of informatiemanagement, of u zit met een probleem en wilt een helder onafhankelijk advies, dat u ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes.

Bij interimwerkzaamheden snijdt het mes aan twee kanten: niet alleen krijgt u een quick scan met helder advies over uw bedrijfsvoering, ook worden oplossingen geïmplementeerd en medewerkers meegenomen op de weg naar beter.

Bij coachingwerkzaamheden ligt de nadruk op begeleiding van uw medewerkers, niet alleen inhoudelijk, maar vooral ook managerial. U zult snel uw eigen medewerkers op een andere, betere wijze zien opereren in hun functie als controller of informatiemanager.

neW2You is tevens reseller partner van CostPerform, een van 's werelds meest vooraanstaand software pakket op het gebied van Strategic Cost Management.
CostPerform
CostPerform is een van de belangrijkste Activity Based Costing softwarepakketten waar inmiddels ruim 400 bedrijven wereldwijd gebruik van maken om kostprijzen en winstgevendheid van hun producten en diensten te bereken. neW2You is reseller partner van CostPerform, dat ontwikkeld wordt door de firma QPR CostControl B.V.. Kijk hier voor meer informatie over CostPerform. Wilt ook u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan voor een uitgebreide toelichting en eventueel een demo contact op met neW2You.