printen linkedin

Nieuws

neW2You sponsort stichting Cucu
Vanuit zijn maatschappelijke verantwoording sponsort neW2You sinds 2008 Stichting Cucu. Stichting Cucu is in januari 2006 officieel opgericht. Cucu is Indonesisch voor kleinkind. Kleinkinderen zijn de nieuwe generatie, nieuwe hoop, een symbool voor de toekomst. Stichting Cucu zoekt en sponsort projecten in derdewereldlanden die het leven van kinderen verbeteren. Cucu werkt zoveel mogelijk samen met lokale initiatiefnemers, en indien mogelijk bezoeken de bestuursleden zelf de projecten op eigen kosten. Voor meer informatie kijk je op: www.cucu4children.nl
neW2You sponsort Kankeronderzoekfonds Protonentherapie ZON-PTC (2019)
10 jaar geleden werden door neW2You de eerste kostprijsberekeningen en businesscases gemaakt voor Protonentherapie, een nieuwe vorm van bestraling, waarbij tumoren heel precies bestraald worden. Nu is het eindelijk zover: Maastro clinic start, als 1 van de 3 centra in Nederland met de behandeling met protonentherapie. Voor deze nieuwe vorm van bestraling, met aanzienlijk minder bijwerkingen, is nog veel wetenschappelijk onderzoek nodig. neW2You sponsort het dit onderzoek via het kankeronderzoeksfondslimburg.
Voor meer informatie over protonentherapie kijk op: www.zonptc.nl
neW2You sponsor Roparunteam Maastro Clinic (2015)
In 2015 heeft neW2You het Roparun Team18 van Maastro Clinic gesponsord. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.
Voor meer informatie kijk je op: www.roparun.nl


interview neW2You in jaarverslag ZRTI (2014)
Bij het ZRTI is recent "een geheel nieuw ICT-fundament gelegd". Maar liefst 5 majeure ICT-projecten liepen tegelijkertijd en, zoals dat met ICT vaak gaat, niet alleen naast maar ook door elkaar. Stuk voor stuk projecten met strak geregisseerde doorlooptijden en betonnen deadlines. Ad interim informatiemanager Jean-Pierre van Loo zag er wel een uitdaging in. Lees hier het volledige interview.

neW2You ondersteunt bij samenstelling brancherapport NVRO (2012)
In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie heeft neW2You het brancherapport 2011 "Groei met Kwaliteit in de radiotherapie" samengesteld. Dit brancherapport gaat in op de laatste stand van zaken in de radiotherapie en behoefteramingen voor de komende jaren. Het rapport is op te vragen bij de NVRO.